Volg dat hart!
23. februari 2022
Misschien herken je het wel? Soms sla je een zijpad in, waardoor je ondanks het nieuwe avontuur steeds helderder krijgt waar je gelukkig van wordt.

Vanuit je hart in balans Zijn.
11. juni 2021
Gisteren ben ik op pad gegaan met een enthousiaste en gevoelige dame. Die sinds het begin van dit jaar genoeg had van het niet meer mogen voelen.

Wat brengt jou in beweging?
08. mei 2021
Mijn ervaring is dat de natuur altijd dát brengt, wat je op dat moment nodig hebt. Afgelopen week was het onstuimig weer met enorme windvlagen en regenbuien. Die week ging ik op pad met een mooie en krachtige persoonlijkheid, die aangaf momenteel wat vast te zijn gelopen.

Vanuit je hart in beweging zijn!
14. februari 2021
Onlangs werd ik als trainer tijdens de mindful run vervolgcursus in mijn hart geraakt door een verhaal van een deelnemer. Zij was twee weken geleden ook meegegaan, en eigenlijk begint het verhaal daar.

15. november 2020
Hoe ga jij om met een tegenslag die op je pad komt? Een mooie zin die ik vanuit mijn gevolgde Samsara docenten yogaopleiding steeds maar weer met mezelf meedraag en ook deel met degene die dat willen horen is, dat je geen invloed hebt op alles om je heen, maar wel hoe je er zelf mee omgaat.

14. februari 2020
Afgelopen zondagochtend ontstond, met dank aan een boomwortel, een heel nieuw avontuur heel dicht bij huis. Ik was met twee anderen en de drie honden aan het hardlopen in de bossen en voelde daarbij heerlijk de ruimte in mijn lijf. Tot opeens mijn hoofd bedacht dat het niet handig was om wat hoger op het bospad te lopen. Opeens lag ik daar, in het zand.

26. januari 2020
Afgelopen vrijdag kwam ik samen met een vriendin aan op een mooie plek in het oosten van het land, de Mommenhoeve. Bij deze plek was een boomgaard en daar kwamen we met z’n vijven bij elkaar om die dag een brief aan jezelf te gaan schrijven. Om zo te ontdekken wat ik mezelf het komende jaar toewens.

16. juni 2019
Liggend in mijn hangmat voel ik de warmte van de zon op mijn huid branden. De vogelgeluiden, het ruizen van de wind en ook voel ik mijn adembeweging in mijn lijf, diep en ontspannen. Ik voel de woorden van het telefoongesprek die ik net met mijn zus voerde, nog in mijn hoofd dwarrelen. Gewoon je eigen plek innemen, hoor ik mezelf tegen haar zeggen.

14. april 2019
Inmiddels heb ik de eerste twee dagen van de yoga en coaching en opleiding achter de rug. En hoe was het vraagt een vriendin? Ja, hoe was het? Prachtige weidse locatie, zeer smaakvolle lunch, mooie groep mensen en verder: intens, onwennig, voedend, gezellig, spannend en ontspannend. Oh ja en nog heerlijk gedanst!

15. maart 2019
De vraag om zelf een blog te schrijven en deze te delen met de buitenwereld zorgde voor weerstand in mijn lijf. Zodra je bewust wordt van wat een woord of een vraag met je doet, kan dat vragen om zelfonderzoek en zelfliefde. Waardoor er in mijn lijf inmiddels ook ruimte is ontstaan om zelfs met plezier deze blog nu te gaan schrijven.

Meer weergeven