Workshops & Wandel coaching

Mindful Run Clinic: op 2 mei wordt er een clinic aangeboden. Tijdens deze clinic van 1,5 uur maak je kennis met het beter leren ademhalen, zodat je gemakkelijker en beter leert hardlopen. Na het eervaren van de clinic kan je beslissen of je mee wilt doen met de cursus op 6 mei. De kosten voor de clinic zijn 15 euro. 

 

Mindful Run Cursus: in de lente en zomer worden er yoga en mindful run cursussen aangeboden, die ervoor kunnen zorgen dat je meer energie ervaart. De cursusdagen (duur 1,5 uur) vinden zowel binnen in de yogastudio als buiten in de bossen plaats. De 5 cursussen vinden plaats op een woensdagavond van 19.30 tot 21.00 uur. De eerstvolgende cursus start op woensdagavond 6 mei. De overige data zijn: 13 mei, 20 mei, 27 mei en 3 juni. De cursuskosten bedragen € 95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Wil je liever mindful wandelen, informeer dan naar de Mindful Walk mogelijkheden.
Meer informatie over de cursus is te vinden op de website van Mindful Run.

 

Wandel coaching: wil je met mij buiten op avontuur om te ontdekken waar jij je nog verder in wil ontwikkelen, stuur me dan een bericht en dan kunnen we met elkaar verkennen wat jouw behoefte is. De coaching sessies die ik geef bevatten yoga-elementen, waardoor het makkelijker wordt om tijdens de wandeling verbinding te maken met je gevoel. De opleiding die ik hiervoor heb gevolgd is NOBCO gecertificeerd.

 

Mindful Walk Clinic: op 13 maart wordt er een clinic aangeboden. Tijdens deze clinic van 1,5 uur leer je kennismaken met beter leren ademhalen, betere focus en makkelijker lopen, waardoor je beter kan ontspannen. Via de clinic leer je kennismaken met de mindful walk, waardoor je daarna ook kan deelnemen aan de mindful walk cursus. Die later in het jaar aangeboden gaat worden. De kosten voor deze clinic zijn 15 euro.

 

Workshop' Yoga op het werk': op 21 april zal bij een organisatie in Zwolle in het kader van vitaliteit een workshop worden aangeboden. De deelname aan de workshop zal een positieve uitwerking hebben op de vitaliteit van medewerkers. Dit komt omdat ze tijdens de workshop 'handvatten' krijgen aangereikt, waarmee ze na de workshop zelf ook aan de slag kunnen.

 

Bel, mail of stuur een App voor meer informatie over de workshops en wandel coaching.