Workshops & Wandel coaching

Mindful Run Clinic:  in de maanden juni en juli worden er in kleine groepen  clinics aangeboden. Tijdens deze clinic van 1,5 uur maak je kennis met het beter leren ademhalen, zodat je gemakkelijker en beter leert hardlopen. Na het ervaren van de clinic kan je beslissen of je mee wilt doen met de cursus. De kosten voor de clinic zijn 15 euro. De eerste clinic is geweest op zaterdagochtend 20 juni om 9:00 uur. Reacties op deze clinic, zijn te vinden via het kopje Wat klanten zeggen. De volgende clinic zal worden gepland op een zaterdagochtend in de maand juli.   

 

Mindful Run Cursus: in de maanden juni en juli worden er yoga en mindful run cursussen in kleine groepen aangeboden, die ervoor kunnen zorgen dat je meer energie ervaart. De cursusdagen (duur 1,5 uur) vinden buiten in de bossen plaats. De eerste cursus is inmiddels gestart op woensdagavond 24 juni. In de maand september zal de volgende cursus starten. De cursuskosten bedragen € 95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Wil je liever mindful wandelen, informeer dan naar de Mindful Walk mogelijkheden. Meer informatie over de cursus is te vinden op de website van Mindful Run. Mindful run is gericht op bewust bewegen tijdens het hardlopen, waardoor je meer energie ervaart.

 

Wandel coaching: wil je met mij buiten op avontuur om te ontdekken waar jij je nog verder in wil ontwikkelen, stuur me dan een bericht en dan kunnen we met elkaar verkennen wat jouw behoefte is. De coaching sessies die ik geef bevatten yoga-elementen, waardoor het makkelijker wordt om tijdens de wandeling verbinding te maken met je gevoel. De opleiding die ik hiervoor heb gevolgd is NOBCO gecertificeerd.

 

Mindful Walk Clinic: op 20 juni wordt er een clinic aangeboden. Tijdens deze clinic van 1,5 uur leer je kennismaken met beter leren ademhalen, betere focus en makkelijker lopen, waardoor je beter kan ontspannen. Via de clinic leer je kennismaken met de mindful walk, waardoor je daarna ook kan deelnemen aan de mindful walk cursus. Die later in het jaar aangeboden gaat worden. De kosten voor deze clinic zijn 15 euro.

 

Workshop' Yoga op het werk': in het najaar zal bij een organisatie in Zwolle in het kader van vitaliteit een workshop worden aangeboden. De deelname aan de workshop zal een positieve uitwerking hebben op de vitaliteit van medewerkers. Dit komt omdat ze tijdens de workshop 'handvatten' krijgen aangereikt, waarmee ze na de workshop zelf ook aan de slag kunnen.

 

Workshop' Verbind je met je zintuigen': deze zomer worden er bij de yogastudio ook workshops gegeven. Bij deze workshop ga je op basis van de elementen: naar binnen keren, ontspannen en plezier, via je zintuigen waarnemen van dat wat er is. Deze elementen komen zowel tijdens de yoga als tijdens de wijnproeverij terug. De wijnproeverij wordt verzorgd door Ingrid Hijman, van Hijman wijnadvies.  

 

Bel, mail of stuur een App voor meer informatie over de workshops en wandel coaching.