Andere activiteiten

Naast de yogalessen biedt Marjolein ook andere activiteiten aan. Vanwege haar passie om anderen vanuit hun hart en op basis van bewustwording zelf in beweging te brengen, verzorgt ze onder andere ook individuele wandel coaching, Mindful Run cursussen en vitaliteitsessie bij organisaties. Op deze pagina tref je alle informatie hierover aan. Of bekijk hier het filmpje van Annemieke, die in haar eigen woorden hier iets over verteld.  

 

Mindful Run Cursus: het hele jaar door worden er mindful run clinics en cursussen in kleine groepen aangeboden, die ervoor kunnen zorgen dat je uit je hoofd komt en ook meer energie en plezier tijdens het hardlopen, maar ook in het dagelijks ervaart. De cursusdagen (duur 1,5 uur) vinden buiten in de bossen en op Eng plaats. De cursuskosten bedragen € 95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Wil je liever eerst kennismaken met de mindful run, doe dan een keer mee met de mindful run clinic. De eerstvolgende clinic staat gepland op zaterdag 12 februari om 11.00 uur. Wil je liever privé- of met een vriend (in) meedoen, stuur mij dan een bericht. Lukt hardlopen niet, informeer dan naar de Mindful Walk mogelijkheden. Mindful run is gericht op bewust bewegen tijdens het hardlopen, tijdens het hardlopen doen we verschillende adem, yoga, mindfulness en looptraining oefeningen. Klik op deze link voor het bekijken van de flyer.

 

Mindful Run Vervolg Cursus: krijg je niet genoeg van mindful runnen, dan kan je na de basiscursus verder met een vervolgcursus. Ook deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. 

 

Mindful walk lunchbreak op het werk: wil je na al die overleggen weer wat meer ruimte voelen in je hoofd en je lijf? Organiseer dan voor je collega's een leuke break. Tijdens de lunchpauze ga je in een kleine groep naar buiten en op avontuur. Na een uur ervaar weer je weer ruimte in je hoofd en in je lijf, waardoor je weer vol energie aan de slag kan. 

 

Wandel coaching: wil je met mij buiten op avontuur om te ontdekken waar jij vanuit je hart nog verder in wil ontwikkelen, stuur me dan een bericht en dan kunnen we met elkaar verkennen wat jouw ontwikkelbehoefte is. De coaching sessies die ik geef bevatten yoga-elementen, waardoor het makkelijker wordt om tijdens de wandeling verbinding te maken met je gevoel. We betrekken tijdens onze wandelingen ook je lijf, want deze kan als als wijze raadgever veel betekenen. Wil je meer lezen wat mijn manier van coachen voor jou kan betekenen, bekijk dan mijn website: www.groeikrachtcoach.nl.

 

Vitaliteitssessies op het werk: in sessies van 20 minuten kom je bewust los van het werk. Tijdens deze sessies neem ik je mee in het komen van een goede zithouding, wat voor impact dat heeft op de adem en ook al je spieren. Gedurende de 20 minuten worden er verschillende oefeningen gedeeld, die o.a. zorgen voor het ervaren van meer ruimte in je rug, nek en schouders. Deze oefeningen kan je ook integreren in het dagelijks leven, je krijgt handvatten aangereikt, zodat het ook een duurzaam effect heeft op ieder z'n vitaliteit.

Stiltewandeling: ook in dit nieuwe jaar gaan we in een kleine groep buiten tijdens een wandeling de stilte bewust opzoeken. Tijdens deze wandeling starten we met het bewust aandacht brengen naar jezelf, zodat je vandaar uit de omgeving kan waarnemen. Afsluitend drinken we een kop thee en delen we met elkaar wat jij tijdens de wandeling hebt mogen ontdekken. Wandel je mee?

 

Workshop' Yoga op het werk' : het aanbieden van deze workshop zal een positieve uitwerking hebben op de vitaliteit van medewerkers. Dit komt omdat ze tijdens de workshop 'handvatten' krijgen aangereikt, waarmee ze na de workshop en sessies zelf ook aan de slag kunnen. 

 

Workshop' Verbind je met je zintuigen': deze zomer worden er bij de yogastudio ook workshops gegeven. Bij deze workshop ga je op basis van de elementen: naar binnen keren, ontspannen en plezier, via je zintuigen waarnemen van dat wat er is. Deze elementen komen zowel tijdens de yoga als tijdens de wijnproeverij terug. De wijnproeverij wordt verzorgd door Ingrid Hijman, van Hijman wijnadvies. 

 

Bel, mail of stuur een App voor meer informatie over de mindfulness (run en walk) activiteiten, wandel coaching of workshops.