Mindfulness activiteiten

Naast de yogalessen biedt Marjolein ook mindfulness activiteiten aan. Op deze pagina tref je alle informatie hierover aan.  

 

Mindful Run Clinic:  in de maand december wordt er in kleine groep een clinic aangeboden. Tijdens deze clinic van 1,5 uur ga je in een kleine groep samen buiten kennis maken met mindful hardlopen. Tijdens het hardlopen, krijg je naast looptraining, ook mindfulness, yoga en ademoefeningen. Je maakt tijdens deze clinic kennis met het meer aandacht geven aan het bewegen in het hier en nu, waardoor je meer energie en plezier krijgt van het hardlopen. Na het ervaren van de clinic kan je beslissen of je mee wilt doen met de cursus. De kosten voor de clinic zijn 15 euro. Reacties op deze clinic, zijn te vinden via het kopje Wat klanten zeggen. De volgende clinic is op zaterdagochtend 27 februari om 9.30 uur.

 

Mindful Run Cursus: in de maanden januari en februari worden er yoga en mindful run cursussen in kleine groepen aangeboden, die ervoor kunnen zorgen dat je meer energie ervaart. De cursusdagen (duur 1,5 uur) vinden buiten in de bossen en op Eng plaats. De eerst volgende cursus staat gepland op 6, 13, 20, 27 maart en 3 april. De tijden zijn van 9:00 uur tot 10:30 uur. De cursuskosten bedragen € 95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Wil je liever Mindful wandelen, informeer dan naar de Mindful Walk mogelijkheden. Meer informatie over de cursus is te vinden op de website van Mindful Run. Mindful run is gericht op bewust bewegen tijdens het hardlopen, waardoor je meer energie en plezier ervaart.

 

Mindful Run Vervolg Cursus: krijg je niet genoeg van mindful runnen, dan kan je na de basiscursus verder met een vervolgcursus. Ook deze cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De eerste vervolgcursus gaat starten op zaterdagochtend 16 januari.

 

Mindful walk lunchbreak op het werk: wil je na al die overleggen weer wat meer ruimte voelen in je hoofd en je lijf? Organiseer dan voor je collega's een leuke break. Tijdens de lunchpauze ga je in een kleine groep naar buiten en op avontuur. Na een uur ervaar weer je weer ruimte in je hoofd en in je lijf, waardoor je weer vol energie aan de slag kan. 

 

Mindful Walk Clinic: op 19 december wordt er een clinic aangeboden. Tijdens deze clinic van 1,5 uur leer je kennismaken met beter leren ademhalen, betere focus en makkelijker lopen, waardoor je beter kan ontspannen. Via de clinic leer je kennismaken met de mindful walk, waardoor je daarna ook kan deelnemen aan de mindful walk cursus. Die in het nieuwe jaar op 16 januari aangeboden gaat worden. De kosten voor deze clinic zijn 15 euro.

 

Stiltewandeling: op 28 december gaan we in een kleine groep buiten tijdens een wandeling de stilte bewust opzoeken. Tijdens deze wandeling starten we met het bewust aandacht brengen naar jezelf, zodat je vandaar uit de omgeving kan waarnemen. Afsluitend drinken we een kop thee en delen we met elkaar wat jij tijdens de wandeling hebt mogen ontdekken. Wandel je mee?

 

Wandel coaching: wil je met mij buiten op avontuur om te ontdekken waar jij je nog verder in wil ontwikkelen, stuur me dan een bericht en dan kunnen we met elkaar verkennen wat jouw behoefte is. De coaching sessies die ik geef bevatten yoga-elementen, waardoor het makkelijker wordt om tijdens de wandeling verbinding te maken met je gevoel. De opleiding die ik hiervoor heb gevolgd is NOBCO gecertificeerd.

 

Workshop' Yoga op het werk': het aanbieden van deze workshop zal een positieve uitwerking hebben op de vitaliteit van medewerkers. Dit komt omdat ze tijdens de workshop 'handvatten' krijgen aangereikt, waarmee ze na de workshop zelf ook aan de slag kunnen.

 

Workshop' Verbind je met je zintuigen': deze zomer worden er bij de yogastudio ook workshops gegeven. Bij deze workshop ga je op basis van de elementen: naar binnen keren, ontspannen en plezier, via je zintuigen waarnemen van dat wat er is. Deze elementen komen zowel tijdens de yoga als tijdens de wijnproeverij terug. De wijnproeverij wordt verzorgd door Ingrid Hijman, van Hijman wijnadvies.  

 

Bel, mail of stuur een App voor meer informatie over de mindfulness (run en walk) activiteiten ,wandel coaching of workshops.