Andere activiteiten

Naast de yogalessen biedt Marjolein ook andere activiteiten aan. Vanwege haar passie om anderen vanuit hun hart en op basis van bewustwording zelf in beweging te brengen, verzorgt ze onder andere ook individuele wandel coaching, FeelRunning trainingen, Yoga workshops en vitaliteitsessie bij organisaties. Op deze pagina tref je alle informatie hierover aan. Of bekijk hier het filmpje van Trudy, die in haar eigen woorden hier iets over verteld.  

 

FeelRunning training: het hele jaar door wordt er op de zaterdagochtend een FeelRunning training aangeboden. Die ervoor zorgt dat je na een drukke werkweek uit je hoofd komt, zodat je weer voelt dat hardlopen leuk is. Wil je liever privé- of met een vriend (in) of op een andere dag meedoen, stuur mij dan een bericht. FeelRunning is gericht op bewust bewegen tijdens het hardlopen. Tijdens het hardlopen doen we verschillende yoga oefeningen. 

  

Wandel coaching: wil je met mij buiten op avontuur om te ontdekken waar jij vanuit je hart nog verder in wil ontwikkelen, stuur me dan een bericht en dan kunnen we met elkaar verkennen wat jouw ontwikkelbehoefte is. De coaching sessies die ik geef bevatten yoga-elementen, waardoor het makkelijker wordt om tijdens de wandeling verbinding te maken met je gevoel. We betrekken tijdens onze wandelingen ook je lijf, want deze kan als als wijze raadgever veel betekenen. Wil je meer lezen wat mijn manier van coachen voor jou kan betekenen, bekijk dan mijn website: www.groeikrachtcoach.nl.

 

Workshop' Yoga en Yantra: op zaterdag 11 mei start deze workshop met yoga, om het lichaam te ontwaken en wat soepeler te maken. Daarna gaan we onder begeleiding van Astrid Yantra's schilderen. Dus we gaan met elkaar creatief aan de slag! Een yantra staat symbool voor de planeet die jou de meeste energie gaf op jouw geboortedag. Wat invloed heeft op jouw patronen, missie en levenspad. Dus je krijgt door te doen meer inzicht over jezelf. En daarnaast vertelt Astrid meer over yantra's schilderen en eindigen we met een meditatie. De workshop is van 9.30-13.00 uur. De kosten (inclusief materialen) zijn 47,5 euro. Wil je meedoen, stuur dan graag een bericht.

 

Workshop' Yoga en Hoop: op zaterdagochtend 6 juli is er een zomerworkshop Yoga en (Hoela) Hoop. We gaan buiten spelen. We starten met yoga om het lichaam te activeren. En dan leert Coretta je alles over hoela hoopen. Deze workshop is voor alle niveaus. Interesse of wil je meedoen, stuur me dan graag een bericht. 

 

Vitaliteitssessies op het werk: in sessies van 20 minuten kom je bewust los van het werk. Tijdens deze sessies neem ik je mee in het komen van een goede zithouding, wat voor impact dat heeft op de adem en ook al je spieren. Gedurende de 20 minuten worden er verschillende oefeningen gedeeld, die o.a. zorgen voor het ervaren van meer ruimte in je rug, nek en schouders. Deze oefeningen kan je ook integreren in het dagelijks leven, je krijgt handvatten aangereikt, zodat het ook een duurzaam effect heeft op ieder z'n vitaliteit.

Stiltewandeling: ook in dit nieuwe jaar gaan we in een kleine groep buiten tijdens een wandeling de stilte bewust opzoeken. Tijdens deze wandeling starten we met het bewust aandacht brengen naar jezelf, zodat je vandaar uit de omgeving kan waarnemen. Afsluitend drinken we een kop thee en delen we met elkaar wat jij tijdens de wandeling hebt mogen ontdekken. Wandel je mee?

 

Workshop' Yoga op het werk' : het aanbieden van deze workshop zal een positieve uitwerking hebben op de vitaliteit van medewerkers. Dit komt omdat ze tijdens de workshop 'handvatten' krijgen aangereikt, waarmee ze na de workshop en sessies zelf ook aan de slag kunnen. 

 

Workshop' Hormoon yoga': in de maanden oktober en november worden er bij de yogastudio ook workshops gegeven. Bij deze workshop ga je ontdekken hoe yoga kan ondersteunen bij een verandering in je hormoonhuishouding. Nadere informatie volgt.

 

Bel, mail of stuur een App voor meer informatie over de mindfulness (run en walk) activiteiten, wandel coaching of workshops.