Wat brengt jou in beweging?

Mijn ervaring is dat de natuur altijd dát brengt, wat je op dat moment nodig hebt. Afgelopen week was het onstuimig weer met enorme windvlagen en regenbuien. Die week ging ik op pad met een mooie en krachtige persoonlijkheid, die aangaf momenteel wat vast te zijn gelopen. Omdat het lijf, maar ook het buitenspelen, belangrijke elementen in mijn wijze van coachen zijn, gaf ze aan me terug in welke delen van haar lichaam op dat moment spanning voelbaar was. 

 

Voordat we verder gingen nodigde ik mijn mede avonturier uit, om op het moment dat het goed zou voelen, ook met woorden te delen wat die spanning mogelijk veroorzaakt. Nadat we samen met de hond een eindje in stilte hadden gewandeld, bleef het stil en na een diepe zucht begon ze hardop te delen wat er momenteel speelt in haar leven. Door te delen ontstond er ruimte om ook met haar te delen dat het voor mij voelde alsof alle woorden die toen vrijkwamen ook weer meegenomen mochten worden door de krachtige wind om ons heen.

 

Op een gegeven moment kwamen we uit op een zandpad waar we spontaan begonnen te huppelen. Al snel daarna werd de lucht boven ons weer donker en voordat we het wisten, stonden we met elkaar vol in de wind en in de regen stil en ontstond al pratend de coachvraag. Een vraag waar we de komende week ook weer samen mee op avontuur gaan. 

 

Wil je ook op een fijne manier zowel je lichaam als geest in beweging zetten, stuur me dan graag een bericht (yogastudioyogabeat@gmail.com). Mijn passie is om mensen vanuit bewustwording zelf in beweging te laten komen. Dit doe ik momenteel door het aanbieden van: wandel coaching, yogalessen, vitaliteitssessies en mindful run cursussen.    

  

Reactie schrijven

Commentaren: 0