Volg dat hart!

Misschien herken je het wel? Soms sla je een zijpad in, waardoor je ondanks het nieuwe avontuur steeds helderder krijgt waar je gelukkig van wordt. Onlangs kwam ik tot de ontdekking dat ik een pad aan het bewandelen was, dat voor mij niet vloeiend en energiek aanvoelde in mijn lijf.  

 

Om zelf in balans te blijven is het belangrijk om loyaal te zijn aan je eigen geluk. En geloof ik daarbij ook dat dingen niet voor niets op je pad komen, als je daar nog iets in te leren hebt. Tijdens het bewandelen van dit pad heb ik ontdekt, dat ik het graag goed doe voor een ander en dat ik door mijn best te doen iets heel lang volhouden. Maar uiteindelijk gaat het er om wat mij gelukkig maakt.

 

Waardoor ik heb besloten om me voor nu helemaal te gaan focussen op mijn eigen coach en yoga praktijk. 

Super wat dit avontuur mij heeft gebracht en wat mooi om in mijn lijf te voelen welk pad ik nu te vervolgen heb. Let it be!   

 

Wil je hier voor jezelf ook een keer op inzoomen, neem dan vrijblijvend contact met me op. En wie weet gaan wij dan op avontuur!

Reactie schrijven

Commentaren: 0