Over Yoga Beat

Weet je al precies wat je wil? Super! Maar wil je eens wat nieuws, of wil je nog ontdekken welke vorm van yoga bij jou past…dat kan allemaal. Heb je behoefte aan souplesse en dynamiek, liefdevol thuiskomen bij jezelf en spirituele groei of rust en verdieping, dan zijn dit elementen die je bij onze studio kan verder kan gaan ontdekken en ervaren. Wij bieden bij onze yogastudio Hatha, meditatielessen en hardloop en yoga activiteiten aan. Deze activiteiten worden gegeven door Marjolein.  

 

Marjolein Nuvelstijn

 

Yogadocent, wandel coach, mindful run trainer en eigenaresse

Yoga Beat

yogastudioyogabeat@gmail.com

06-40258919

buitenles Yogabeat

 

Als het weer het toelaat geven we buiten les. Dat geeft een hele andere dimensie aan de belevenis van yoga. Ervaar het!Marjolein is eigenaresse van Yogastudio Yoga Beat. Ze geeft op maandag, dinsdag en donderdag les. Marjolein’s lessen zijn ondanks dat het een rustige vorm is, altijd een avontuur. Elke zaterdagochtend geeft zij een FeelRunning training. Ze heeft een speelse aanpak en weet iedereen de ruimte te geven om alles in je eigen tempo te kunnen ervaren. De Yoga Beat is immers voor iedereen van een ander tempo... het vanuit jouw hart ontdekken van jouw ritme in deze vrije manier van bewegen staat voorop! Waardoor je soepelheid zowel in lichaam als geest kan ervaren. Ook door haar HR-achtergrond is zij in staat door het geven van vitaliteitsessies en bedrijfsyoga-lessen bij te dragen aan de vitaliteit van een organisatie.

 

Marjolein: "Vanaf het jaar 2008 ben ik zelf in aanraking gekomen met yoga en meditatie. De reden voor mij om daar iets meer in te ervaren, is dat ik bij mezelf merkte dat ik meer in mijn hoofd zat dan in mijn lijf. Terwijl je lijf je ook zoveel kan vertellen! Door het volgen van de erkende Samsara Yoga docentenopleiding en verschillende bijscholingen (zoals rug yoga en de adem), kwam ik erachter dat het delen van mijn eigen yoga ervaringen iets is wat bij mij past. Net zoals bij FeelRunning en het geven van wandelcoach sessie, waarbij het lichaam ook een wijze raadgever is.