Vanuit je hart in balans Zijn.

Gisteren ben ik op pad gegaan met een enthousiaste en gevoelige dame. Die sinds het begin van dit jaar genoeg had van het niet meer mogen voelen. Een keuze die ze vanuit haar hart had gemaakt, zodat het alles of niets en controle houden, steeds meer plaats mocht gaan maken voor voelen. Maar wat spannend is dat, het voelen van emoties, daarbij durven blijven en daarin ook nog meer in mogen verzachten. We liepen verder en deden in het bos met behulp van de afgevallen takjes een oefening, waarbij tranen van verdriet ontstonden. Toen we wat dieper inzoomden op het verdriet lag daar in eerste instantie eerst de afwijzing van de ander en toen al heel snel de afwijzing van haarzelf onder. 

 

Met dat inzicht gingen we vanuit het voelen verder aan de slag, waardoor op een gegeven moment deze mooie krachtige vrouw een sprongetje maakte. Ze werd zich bewust dat haar hart voor haar een wijze raadgever is bij het maken van keuzes die voor haar goed voelen en ook helpen met het in balans zijn.

 

 Wil je ook met mij op pad om beter te leren luisteren naar je lichaam? Of wil je meer weten over deze coaching sessies? Stuur dan een bericht naar: yogastudioyogabeat@gmail.com